ONCE

Regie: Jakob Verdoodt
Auteur: Enda Walsh
Componist: Glen Hansard - Marketa Iglova
Cast: Nayat Sari - Sam Michielsen - Wouter de Clerck - Stef Boermans – Koen Lykaszyck - Danielle Martin - Jozef Zasada – Jonas Arnouts - Amber Staal - Tom Maes - Tom Claus - Sien Martens - Pieter Vandenborne – Eva Isselee – Bart Claeys

Herneming wegens groot succes!
Het verhaal van een man die liefde en muziek opgaf, en het meisje dat hem inspireerde om weer te dromen. Vanaf de allereerste noot treft Once je recht in het hart en laat je nooit meer los. Deze “out of the box” musical is de enige show met muziek die een Academy Award, een Grammy Award, een Olivier Award en een Tony Award heeft gewonnen.

In de straten van Dublin worden een Ierse muzikant en een Tsjechische immigrant samengedreven door hun gedeelde liefde voor muziek. In de loop van een turbulente week evolueert een onverwachte vriendschap en samenwerking snel tot een krachtig maar gecompliceerd liefdesverhaal, onderlijnd door emotioneel geladen folkmuziek.

Met alle magische liedjes uit de veelgeprezen film, waaronder het met een Oscar bekroonde "Falling Slowly", raakt deze mooie, vreugdevolle show een onvergetelijke snaar bij het publiek en spreekt de kracht van muziek om ons allemaal te verbinden.

ONCE
09 06 2023 > 10 06 2023

Zwarte zaal

Zwarte zaal - Reyndersstraat 7
Standaardprijs €25
09 06 2023 - 20:00
10 06 2023 - 20:00