CHANSONS CHARMANTES 2023 2024

Fakkeltheater vzw en Herman Van Hove

Standaard tarief: €20,00

Bij meerdere tarieven. Hoe je kaartsoort veranderen? Klik hier
Ik heb een actiecode. En nu? Klik hier
Minder mobiel/rolstoelgebruiker? Klik hier
----------

Chansons Charmantes programmeren doe je met de vinger in de neus. Een  makkelijkere klus is nauwelijks te bedenken. De solist die dankzij jullie, hooggeacht publiek, voor een uitverkocht Theatercafé staat te blinken, krijgt een Wild Card en mag het volgende seizoen weer charmant komen zingen. Maar dan wel met een nieuw verrassend programma. Komend seizoen willen jullie ze zowat allemaal opnieuw horen. Sommigen voor de negende keer in negen jaar. Boek ze weer, gun ze hun tienjarig jubileum… Mis vooral je eigen Wild Card niet. Reserveer als de gesmeerde bliksem en verwen jezelf en wie je lief is met acht charmante maandagavonden van herfst tot lente in de warmte van ons Theatercafé. Abonneren op alle acht avonden met een mooie korting en de beste stoelen kan telefonisch bij Gina op 070 246 036.
Herman Van Hove

6 - A TOUCH OF THE SEVENTIES Met La Piovra met Andrea Croonenberghs

CHANSONS 6

Maandag 18 maart 2024 om 20u00

Opgroeien met een broer en een zus, 9 en 7 jaar ouder, is voor Andrea een warm muzikaal bad vol kleinkunst, singer-songwritersmuziek, pop en rock. Kiezen is geen optie. In de seventies zingt ze even graag mee met Boudewijn De Groot als met Freddie Mercury.
Wordt ze even hard geraakt door Paul Simon als door Gerry Rafferty of Billy Joël en Janis Ian. In de jaren ‘90 bouwt Andrea met La Piovra een stevige live reputatie op. Een reeks groepsprojecten later start ze in 2021 La Piovra weer op met toppers als Chris van Nauw gitaar, Karl Zosel bas en Eric Bosteels drums. Op het repertoire nog steeds een eclectische mix die swingt, danst, huppelt, zalft en prikkelt.
 

 

7 - JUST SMILE Met Lissa Lewis & Lissa Meyvis

CHANSONS 7

Maandag 22 april 2024 om 20u00

Lissa & Lissa. Opgegroeid in Kapellen. Muziekschool Muzarto Kalmthout, ontluikende passie voor muziek. Lissa L bouwt een zeldzaam klassevol Vlaams repertoire uit. Lissa M gaat met verve de klassieke toer op.
Maar allebei niet onder één muzikaal hoedje te vangen. Tè gulzige muzikale allesproevers. Ballads, chansons, American songbook, belcanto, Lieder, Carpenters, operette, Toon Hermans, cabaret, Lissa Lewis hits, disco, Yasmine, pop, jazzy tunes. Met een glimlach snoepen de Lissa’s van elkaars repertoire.
Het is de liefde, de liefde voor muziek. Just smile, charmanter wordt CHANSONS CHARMANTES niet.

8 - ANN & STOCKMAN Met Ann Van den Broeck & Astrid Stockman

CHANSONS 8

Maandag 20 mei 2024 om 20u00

Ann & Stockman. Hoe goed klinkt dat! Ik ben zo blij dat Astrid Stockman naast mij staat bij mijn volgende CHANSONS CHARMANTES.
Als klassiek opgeleide pianiste en zangeres ademt Astrid muziek. Haar leven staat in het teken van zingen, theaterspel en muziek maken. Ernstig, ontroerend of met een flinke scheut humor. Genoeg raakvlakken met mijn leven om een prachtig programma in elkaar te boksen.
We hebben op dit moment nog geen idee… alleen dat er maandag 20 mei veel moois te horen zal zijn.
Dat beloof ik jullie! Liefs, Ann Van den Broeck

CHANSONS CHARMANTES
18 03 2024 > 20 05 2024

Theatercafé, Hoogstraat 12

Theatercafé, Hoogstraat 12
Standaardprijs €20
18 03 2024 - 20:00
22 04 2024 - 20:00
20 05 2024 - 20:00