NEKKA INTIEM 2023 2024

Fakkeltheater vzw, Herman Van Hove en Koen Huygebaert

Standaard tarief: €20,00

Bij meerdere tarieven. Hoe je kaartsoort veranderen? Klik hier
Ik heb een actiecode. En nu? Klik hier
Minder mobiel/rolstoelgebruiker? Klik hier
----------

Zingen in het Nederlands. De rode draad van de vijfde jaargang NEKKA INTIEM, onze reeks maandagavonden in het Theatercafé.

NEKKA INTIEM serveert je een eigenzinnige maar vooral kunstzinnige selectie artiesten. Liefdevol voor jullie gekozen door Koen Huygebaert. Kleinkunstexpert pur sang Koen organiseert met zijn Nekkakompanen al meer dan vijfentwintig jaar NekkaNachten allerhand.

We presenteren acht avonden met artiesten die er bewust voor kiezen om in hun moedertaal te zingen, hun emoties uit te drukken, jullie te doen lachen en huilen. En meezingen. De ene artiest al wat bekender dan de andere, het ene lied al wat vertrouwder dan het andere, het ene genre al wat toegankelijker dan het andere. Maar alles in de mooie taal die ons Nederlands is en puttend uit een ongelooflijk mooi en rijk repertoire. Kom genieten, luisteren, meezingen.

8 - BART HERMAN SOLO Met Bart Herman

NEKKA8

Maandag 27 mei 2024 om 20u00

‘Ik ga dood aan jou’ was in 1993 voor Bart Herman de start van een lange succesrijke carrière als Nederlandstalige singer-songwriter.
Voordien trad hij internationaal op met een Engelstalig country-repertoire.

In Bart Herman Solo vertelt hij hoe het één het andere beïnvloedde. Hoe onder meer Kris Kristofferson en Buddy Holly de inspiratoren zijn voor liedjes als Gele rozen, Slaap m’n kind en Bartje is een leuke naam.

Bart Herman brengt zijn grootste hits, alleen met zijn gitaar, ontdaan van alle franje, gewoon zoals ze gemaakt zijn. Een intimistisch programma met een vleugje rock and roll van een singer-songwriter pur sang.

NEKKA INTIEM
27 05 2024

Theatercafé, Hoogstraat 12

Theatercafé, Hoogstraat 12
Standaardprijs €20
27 05 2024 - 20:00