TUTU INVITES 1 Comme Chez Tutu

TUTU

Comme chez Tutu
“Zoals elke zichzelf respecterende kok werk ik in mijn cuisine musicale met wat het seizoen me aanbiedt. In mijn tweede editie van Tutu Invites serveer ik jullie een assortiment van de internationaal bekende muzikanten die ik mijn compagnons de route mag noemen. De meesten wonen ver weg maar passeren vroeg of laat in de buurt van mijn keuken in de Antwerpse Hoogstraat.

Mocht het internationale aanbod eens wat mager uitvallen, zijn er mijn vertrouwde chefs de partie als Bert Joris, Dré Pallemaerts, Jos Machtel & co, aangedreven door mijn sous-chef Ewout Pierreux. Laat me jullie verrassen met mijn menu dégustation surprise.

Bon appetit,
Tutu Puoane

COMME CHEZ TUTU
Maandag 11 november 2024 om 20u00 

Het Great American Songbook staat bol van de heerlijkste recepten. Voor haar eerste menu van het seizoen experimenteert Tutu met gerechten van Cole Porter gelardeerd met specerijen uit het Pajottenland en New Orleans. Mise en place: Ewout Pierreux, piano, Pajottenland, Jasen Weaver, contrabas, United States, en James Williams, drums, United States. 

“Tutu Puoane koestert een grote liefde voor de poëzie van haar landgenote Lebo Mashile, dichteres, activiste en actrice. Samen met pianist Ewout Pierreux en bassist Clemens van der Feen zette ze acht gedichten op muziek. Het resultaat is verrassend sterk met in de hoofdrol haar warme stem, een mix van soul, jazz én met een aantrekkelijke Zuid- Afrikaanse toets. De Amerikaanse producer Larry Klein heeft daar met zijn ervaring bij Joni Mitchell ongetwijfeld toe bijgedragen. Wrapped in rhythm is een fijne plaat.”
De Standaard

Comme Chez Tutu
11 11 2024

Theatercafé, Hoogstraat 12

Theatercafé, Hoogstraat 12
Standaardprijs €22
11 11 2024 - 20:00