KLEUTERLISSAMA 3 Opera L’Aria

Een combinatie van poppentheater, opera en operette.
Muziektheater op maat van de allerkleinsten vanaf 2,5 jaar maar ook voor 5-plussertjes.

Standaard: € 18,00
Kids -12: € 10,00 -> Hoe je kaartsoort veranderen? Klik hier

Elke Popperette duurt circa 35 minuten. Tijdens de pauze is er een fotosessie met de kindjes en de figuren uit de Popperette. Daarna openen Elien & Charline hun Operatuintje waar de kindjes tekenen en schilderen wat ze net beleefd hebben. Het mooiste kunstwerk wint een prijs. En omdat we ze allemaal om ter mooist vinden, zijn alle kindjes winnaars. 

De authentieke operaverzen zijn makkelijk te begrijpen dankzij de artistieke poppen en het boeiende acteerwerk in elke scène van het verhaal.

OPERA L’ARIA
Woensdag 30 april 2025 om 15u00

Maak kennis met twee dikke vrienden die er van dromen te kunnen vliegen. Ze hebben een heleboel briljante ideeën om dat voor mekaar te krijgen. Maar ze zijn zijn eigengereid en luisteren nauwelijks naar elkaar. Het draait uit op een fikse ruzie. Als ze hun vliegende dromen waar willen maken zullen ze toch moeten samenwerken. Kunnen ze het bijleggen? Zullen onze twee vrienden de wondere wereld boven de wolken verkennen? In Opera l’Aria draait het helemaal om vriendschap.

KLEUTERLISSAMA

Zang & spel: Liesbeth & Alexandra, maestro Lester

Alexandra Franck en Lester Van Loock, Masters Conservatorium Antwerpen, zijn eminente leden van het gerenommeerde vrolijkklassieke ensemble Ode an die Freunde.
Logopediste Liesbeth Faelens is stemcoach, als zangeres geschoold door Liesbeth Devos en An De Ridder, gebeten door het theater.

“Alexandra Franck is een geboren comédienne. Je hangt aan haar lippen en geniet van haar schitterende mimiek en lichaamstaal.” 
“Het publiek wordt aangetrokken door zijn virtuose spel, maar ook door de persoonlijkheid van Lester Van Loock, een man met charisma.” Viviane Redant in Klasssiek Centraal 

Wie niet in het kind het wonder ziet die snapt het hele liedje niet
Toon Hermans

----------
Ik heb een actiecode. En nu? Klik hier
Minder mobiel/rolstoelgebruiker? Klik hier
----------

OPERA L’ARIA
30 04 2025

Zwarte Zaal, Reyndersstraat 7

Zwarte Zaal, Reyndersstraat 7
Standaardprijs €18
30 04 2025 - 15:00