Maatregelen COVID-19

Op 27 augustus 2020 opende het Fakkeltheater opnieuw de deuren.
Voorlopig openen enkel de Rode en de Zwarte Zaal en dit volgens strikte maatregelen.
Wij raden elke bezoeker aan om onderstaande maatregelen grondig te lezen vooraleer ons theater te bezoeken. Wij rekenen op uw begrip en waken erover dat alle maatregelen worden nageleefd, dit in het belang van de gezondheid van de bezoekers, de artiesten en alle medewerkers van ons theater.

Naast wie mag ik zitten in de zaal?

Personen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten of mensen uit uw ‘bubbel’ kunnen naast elkaar zitten in de zaal, met een maximum van 5 personen per groep.
Indien u de voorstelling bezoekt met iemand waar u afstand van moet houden, bestel dan uw tickets apart. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte in de zaal is om afstand te kunnen bewaren.  ten kan u gebruikmaken van desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes.

Waar zit ik straks in de zaal?

U koopt een ticket zonder rij- en stoelnummer. Voor aanvang van de voorstelling krijgt u een plaats toegewezen in de zaal. Tussen alle bubbels is minstens 1 stoel afstand.

Hoeveel tickets kan ik bestellen?

Op dit moment kunt u maximaal 5 tickets tegelijk bestellen. Dit kan alleen als u uit hetzelfde huishouden komt of met personen uit uw ‘bubbel’. Wilt u met iemand naar de voorstelling komen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet? Bestel dan elk apart een ticket. 

Welke maatregelen zijn er genomen zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden?

We hebben voor onze theaters uiteenlopende maatregelen genomen waardoor onze bezoekers, ons personeel en onze artiesten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Enkele van deze maatregelen zijn:

  • Er zijn aangepaste éénrichtings-routes gecreëerd waardoor u met zo min mogelijk oponthoud naar uw plaats in de zaal geleid wordt.
  • Alle beschikbare stoelen hebben altijd een afstand van minimaal 1,5 meter: u zit alleen direct naast iemand uit uw eigen huishouden of ‘bubbel’.
  • We leven de algemene hygiënevoorschriften na. Er is in de theaters een ruim aanbod van desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes.

 

Hoe lang van tevoren is het theater geopend?

De deuren van de hoofdingang gaan altijd één uur voor aanvang open.

Is de bar geopend?

De bar is geopend. Het is aangewezen om op voorhand (telefonisch) uw tafel te reserveren.

U kan  met de bankkaart betalen (pincode of contactloos). 
Er zijn nieuwe, strikte regels voor het bestellen en afhalen van uw consumpties. Gelieve de aanwijzingen van het zaalpersoneel steeds nauwlettend te volgen.

Kan ik een pauzedrank bestellen?

U kan – zoals steeds – uw pauzedrank vóór aanvang van de voorstelling bestellen.

Opgelet: onze foyers hebben een zeer beperkt aantal zitplaatsen nu de social distance in acht wordt genomen.

Ik heb een ticket gekocht, maar ik heb gezondheidsklachten of een huisgenoot met koorts op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?

Als u last hebt van onderstaande klachten op de dag van de voorstelling, laat dan weten via ticketshop@fakkeltheater.be of 070 246 036.

Als u niet naar de voorstelling kan komen, dan worden uw tickets kosteloos omgeboekt of ontvangt u een voucher.

Blijf thuis

  1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!  
  2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

Kan ik gebruikmaken van het toilet?

U kan alleen bij hoge nood gebruikmaken van het toilet. De toiletten worden na gebruik altijd grondig gereinigd.

Is de vestiaire geopend? 

Nee, jassen kunnen – zolang de maategelen van kracht zijn – meegenomen worden in de zaal.

Kan ik na de voorstelling nog iets drinken in de foyer?

U kan zowel in de Rode als in de Zwarte Zaal na de voorstelling nog iets blijven drinken, enkel als u uw tafel vooraf reserveert (vóór aanvang voorstelling, of tijdens de pauze). 

Kan ik mijn handen desinfecteren? 

Ja, er staat een desinfectiepaal