NIVALIA - The Fantasy Musical

Charlie’s Events&More

Regie: Koen Van Ruyskensvelde
Componist: Vanessa Vermassen
Cast: Alannah De Loor, Bartel Neirynck, Yorick Saegerman, Liesbeth Allais, Carmen Capitano, Imea Denooze, Elisa Capitano, Jens De Clercq, Koenraad Vandamme, Sabien Pollet, Kjell Van Weyenbergh

Een tienermeisje worstelt met wat er in de wereld van vandaag gebeurt: honger, armoede, oorlogen, milieurampen, corona, ...
Daarbovenop krijgt ze ook nog eens de naderende echtscheiding van haar ouders te verwerken en dit valt haar heel zwaar. We maken kennis met Lumi, die meer en meer in zichzelf vlucht en het allemaal niet meer aan kan.

Tot ze geroepen wordt… “Welkom in de wonderlijke wereld van NIVALIA!”
Een wereld waarin ze karaktervolle personages ontmoet, spannende avonturen beleeft en moeilijke uitdagingen trotseert die haar leven voorgoed zullen veranderen.
Ze maakt een tocht door Nivalia, een belangrijke tocht voor haar waarop ze niet alleen de moed vindt om haar wereld opnieuw aan te kunnen maar ook ontdekt hoe de warmte van vriendschap, vertrouwen en liefde voelt.
Echter blijft de vraag of ze terug gaat naar die harde wereld of blijft ze voor altijd in Nivalia?

Was dit maar een droom of was dit werkelijkheid?
Een antwoord hierop krijgen jullie in deze musical, een uniek en spannend verhaal met originele muziek en dans, vol emotie en humor.

Kom met ons mee en treed binnen in de magische wereld die NIVALIA heet!

NIVALIA
26 03 2022 > 27 03 2022

Zwarte zaal

Zwarte zaal - Reyndersstraat 7
Standaardprijs €29
26 03 2022 - 20:00
27 03 2022 - 15:00