A JOURNEY TO INNER FREEDOM

Tickets: € 19,00

Hoe je tarief veranderen? Klik hier
Ik heb een actiecode, wat nu? Klik hier

----------

Vanaf 16 jaar

Met en van: Yasmina Fadli

Ladies, verheug je! Dit najaar komt Yasmina naar het theater met haar gloednieuwe zaalshow, speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en empowerment. Maar mannen, wees gerust, jullie zijn ook meer dan welkom!
Deze show brengt een inspirerende boodschap over zelfontplooiing en het overwinnen van angsten. Yasmina’s boeiende verhaal zal je aanmoedigen om je eigen volledige potentieel te bereiken.

In haar one-woman-show neemt Yasmina je mee op een meeslepende reis waarbij humor en emotie centraal staan. Of je nu worstelt met je carrière, op zoek bent naar je levensdoel of gewoon op zoek bent naar een meer vervullend leven, Yasmina zal je helpen je obstakels te overwinnen en je eigen kracht te ontdekken. Neem risico’s, stap uit je comfortzone en benader het leven barstend van zelfvertrouwen en vol nieuwe uitdagingen!

Yasmina is de eerste Lisa Nichols Certifi ed Transformational Trainer in Europa en met haar als je gids, zul je lachen, huilen en jezelf openstellen voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven.
Dus waar wacht je nog op?

A JOURNEY
22 12 2023 > 11 01 2024

Zwarte Zaal, Reyndersstraat 7

Zwarte Zaal, Reyndersstraat 7
Standaardprijs €19
22 12 2023 - 20:00
11 01 2024 - 20:00