BELLISSAMA 2023 2024

Fakkeltheater vzw, Lissa Meyvis en Herman Van Hove

Standaard tarief: €22,00

Bij meerdere tarieven. Hoe je kaartsoort veranderen? Klik hier
Ik heb een actiecode. En nu? Klik hier
Minder mobiel/rolstoelgebruiker? Klik hier
----------

Voor onze programmareeks BELLISSAMA vonden we de inspiratie in de luisterrijke zondagmiddagse traditie van het Fakkeltheater in de jaren tachtig. Lichtvoetig zondags aperitief van opera, operette, songbook, jazzy tunes en musical in het hartje van de oude stad. Dichtbij de mensen in de warme clubsfeer van het Theatercafé. Sopraan Lissa Meyvis (In de schaduw van Toon Hermans, Ode an die Freunde, Lissa à mille temps) is de zingende gastvrouw en omringt zich met zowel bekend als jeugdig talent. Bekend en/of jeugdig. Ieder zijn eigen temperament, zijn eigen muzikale voorkeur.Allemaal één gemeenschappelijke karaktertrek: passie & liefde. Het is de liefde, de liefde voor muziek. Lissa Meyvis

8 - VAN WEST NAAR OOST Met Yunah Proost, Lissa Meyvis & Lester Van Loock

BELLISSAMA 8

Zondag 12 mei 2024 om 11u00

Ontdekkingsreis.
Het talentrijke jonge trio tast vanuit zijn sterke wortels in de Westerse klassieke
muziek grenzen af. Startend bij Debussy, langs Schubert en Rachmaninoff op zoek naar andere muziektalen. Waar Oost en West elkaar raken. Verrassende, kleurrijke speellijst, af en toe frivool buiten de lijntjes kleurend. “Yunah, Lester, Lissa.
Hun DNA is muziek. Schitteren op het kleine podium. Tragere delen afgewisseld met vurige stukken in een aaneenschakeling van tempo, cadans en sfeerschepping. Je hoeft geen grote muziekkenner te zijn om er door meegesleept te worden. Het is puur genieten.” Viviane Redant, Klassiek Centraal over het Bellissamaconcert van 8 januari 2023.

VANAF 14 JAAR.

BELLISSAMA
12 05 2024

Theatercafé, Hoogstraat 12

Theatercafé, Hoogstraat 12
Standaardprijs €22
12 05 2024 - 11:00